Company Information

  • Views
    32
  • Since
    2008

Employer Description

Är det lönsamt att spela online poker?

Poker är ett av de mest populära kortspelen i världen och har spelats sedan antiken. Men med tillväxten av online poker, många människor finner det mer lönsamt att spela online än att spela vid kortbord i tegel och mortar anläggningar. Naturligtvis inte bara någon bok, men en som lär dig mer än bara poker strategi. Många bra pokerspelare under de senaste åren har läst samma bok och utvecklat liknande strategier. För resten måste du göra det själv. Hur man utvecklar en strategi (vilken metod är bättre?).

De som lär dig hur man spelar, men mycket viktigare, de lär dig om att förstå dina motståndare och hur du kan slå dem. Så frågan är inte vad som är det enklaste spelet att lära sig, men vilket sätt är bättre? Problemet är att böcker bara kan ta dig så långt. Till exempel har John Perry en av de bästa pokerböckerna där ute: The Psychology of Poker som talar om att förstå varje spelares psykologi och hur man slår dem. Det finns i princip två sätt att lära sig ett pokerspel.

Därför måste du studera det från det ögonblick du börjar spela. 2) Lär dig genom att läsa en bok eller titta på en live videoinspelning. Om du spelar i ett spel i mindre än 2 timmar kommer du att vara ganska förlorad om du bara läser en bok eller tittar på en inspelning av spelet. Men då igen måste du vara villig att spendera mer pengar. Du är fri att använda den till alla dina spel. Läs Handicapping Bible av Ed Miller. Fördelen med att spela online-webbplatser som Party Poker, Full Tilt Poker och Absolute poker rules är att de har en videoströmningsfunktion.

1) genom att läsa en bok och / eller titta på en live videoinspelning av ett pågående spel. 3) Välj spelet upp online. Spelet sänds i liknande format. Med andra ord har du omedelbar tillgång till informationen och du kan lära dig det nästan lika snabbt som du spelar. Så, om du verkligen vill lära dig att spela poker online, gå för det. Några är gratis och andra kommer att kosta dig pengar. Tänk bara på att du förmodligen kommer att gå igenom hela listan över online poker spel som finns tillgängliga vid någon tidpunkt.

En kamera fångar bordet hela tiden. Kom bara ihåg att de billigaste spelen kommer att kosta dig ingenting i riktiga pengar. Han visar dig de enklaste, mest effektiva sätten att bestämma den bästa starthanden att spela från en position baserat på din förståelse för motståndaren och de kort du har delat ut. Varje hand av poker sänds live online som det sker. Online Poker är också perfekt för att studera spelet i en mycket nära miljö. Den med den högsta handen vinner.

Be the first to review “wearyq4dfh6”

Your Rating for this listing